Lately I've found...

"...myself gazing at stars" ska den strofen fortsätta, men jag kom precis på att det ju inte har varit så mycket stjärnor att titta på den senaste tiden.
Jag har hur som helst inte varit i Göteborg, som vanligt. Spenderade helgen på Bornholm tillsammans med min far och bror och deras respektive. Det var en väldigt trevlig helg med mycket mat av olika slag och champagne. Är fortfarande inne i något slags firande av min antagning till Chalmers. Varför sluta med det redan liksom? Nu skall jag strax iväg tillbaka till skolan och därifrån vidare ut i skogen med klassen för att bygga tält och övernatta. Med tanke på hur frisk jag känner mig så borde jag verkligen följa med den buss som åker tillbaka in till stan ikväll, men hur kul skulle det vara?

Igår hann jag med att träffa Linda en snabbis också. Vi ses alldeles för sällan, mon cherié.

Sitter och lyssnar på Mychael Dannas låt Hold Me, I'm Falling från Monsoon Wedding på repeat just nu. Det är ingen bra idé! Den är underbart vacker, men jag borde verkligen lyssna på något som peppar upp mig istället för det här! Nu känns det mer som att jag vill sitta inne och dricka te och mysa eller vara med i en fransk film istället för att dra ut i skogen.

Tar och peppar upp mig med den här låten istället



Absolutely flawless!!!

Svävar på små moln...

Har precis, för ungefär en timme sen när jag gick från jobbet, fått reda på att jag kommit in på Arkitekt på Chalmers.
Jag tror inte att jag har fattat det helt än, men det skall nog komma det också. Nu skall jag hur som helst försöka somna. Vilket inte kommer bli lätt. Upprop kl 08.00 imorgon!



Jag är på bra humör!

This is how I feel





Whatever

Nääeee....

Insåg precis att mina arbetspass är lite sega nästa vecka...
Är visserligen ledig måndag och tisdag (på måndag fyller jag år, btw) men sluttiderna resten av veckan från onsdag fram till söndag är följande: 23.30, 23.30, 22.30, 00.30 och 21.00. Men men... Jag får nästan en full arbetsvecka sett till antal timmar i alla fall!
Nu ska jag snart gå och lägga mig, som vanligt när jag uppdaterar. Sitter med en kopp rooibos och lyssnar på Gogol Bordello och saknar fröken L som av någon outgrundlig anledning bestämt sig för att åka hem till familjen.

Kom tillbaka!

Jag är tillbaka

Har haft, och har fortfarande en hel del strul med datorn.
Har varit tvungen att formatera om den och nu får jag inte igång msn igen.
Dessutom är all musik borta så nu jobbar jag på att hitta massa nytt. Har då stött på den här gamla klassikern!


Demon vs. Heartbreaker - You Are My High


Jag älskar den verkligen...

RSS 2.0