Försenad

igår var min tanke att göra en update med "dagen i bilder" men det funkade av någon anledning inte, så jag försöker idag igen! Fast det blir gårdagen i bilder med andra ord.
Men det funkar tydligen inte idag heller...
Well, imorgon skall jag på allvar sätta igång med mitt nya projekt, flerbostadshuset. Ett höghus med andra ord.
På kvällen blir det middag med L. Jag längtar redan!
Nu blir det nån slags fransk version av BD!
Katerine - Borderline

Tack!

för den här helgen H och min älskade flickvän!
Oerhört kul!

jobba, jobba, joooobba!

Sitter nu och laddar inför jobbet. Hur kan man göra det på ett bättre sätt än med Solens Mat på tv och Fångarnas Kör från Verdis Nebukadnessar (Nabucco) spelandes i datorn?
Detta är nästan as good as it gets!

It's friday, I'm in love!

Idag skall det bli "mingelparty" här hemma. Mamma har sprungit runt som en skållad råtta och fixat i två-tre dagar nu.
Det bästa med detta är att jag snart får träffa my lovely L. Och imorgon blir det fest! Jag ser fram emot det. Dessvärre är känslan här just nu något som kan sammanfattas av Far och Sons låt med sjukt snygg video:
PANIK!

Veckans schema

Idag skall jag ha kritik på mitt projekt. Jag skall även framföra kritik på ett annat projekt. När skoldagen sedan är slut skall jag på bio med L. Coco, here we come!
Imorgon får jag dagskiss 3 presenterad för mig och sen har jag imorgon på mig att göra klart den. På torsdag skall den redovisas och därefter får jag nästa projekt presenterat. På fredag blir det nog studiebesök och på kvällen middag här hemma med firande av att vi bott i huset i 10 år.
Lördag bjuder på arbete och på kvällen födelsedagsfest hos H, vilket sedermera skall resultera i brunch på Incontro på söndagen.
Resultatet blir att jag får umgås mycket med min älskade L.
L is for Love!

Sicko...

...som L så fint kallade mig, är precis vad jag är. Sjuk alltså. Förhoppningsvis ingen svinfluensa, utan bara någon vanlig knäpp av för mycket stress. Min kära far tror hur som helst inte att svinfluensan är farlig. Han jobbar ändå med den för WHO's räkning!
Hur som helst kunde inte sjukdomen ha kommit sämre, med tanke på att mitt projekt skall lämnas in kl 16 imorgon. Har fått ganska mycket gjort men måste nu prioritera vad som är viktigast att ha med så att det som inte blir klart kan få bero.
Hade mest av allt velat ha en kram av min älskade L just nu. Finns ingen som kan göra mig så lycklig som hon!
Får tills vidare slappna av med min nyaste favoritlåt, enligt Timbuktu antagligen 2009's fetaste hiphoplåt,
Tomma Ord med Organismen

Äntligen hemma igen

Det har varit en ruskigt intensiv i helgen. Resa till Bornholm, läst nästan en hel bok på 400 sidor, jobbat på projektet osv.osv...
Imorgon är det tillbaka till skolan och tre intensiva dagar. På onsdag skall radhuset vara klart och jag har goda förhoppningar om att det skall bli ordentligt gjort innan kl 16.00 på onsdag.
Detta är vad jag känner just nu; We are the great!
(verkar inlägget osammanhängande så är det för att jag är sanslöst trött)

sunday, bloody sunday...

Så gick ännu en vecka från våra liv och kommer aldrig mera åter...
Skulle man ju lite krasst kunna uttrycka det,men jag känner snarare att jag blivit en vecka rikare i mitt liv.
En vecka med intryck, uttryck, lärdom, slit och svett.
Nyss kände jag mig som Frodo i Sagan om Ringen eftersom världshistoriens största spindel kom krypande på min axel när jag höll på att vika tvätt. Och jag skojar inte när jag säger att den var ungefär 5-6cm i diameter. Äckligt!
Tur att mamma fick död på den.
Jag har dessutom beställt biljett till Bornholm nästa helg. Snabbtur till ön för att fira pappas födelsedag.
Nu skall jag nog bege mig ut i luften och kanske ta en vända på gymet.
Taggad av den här låten som är både bra och har en sjukt snygg video:
MSTRKRFT feat. John Legend - Heartbreaker

Veckan som gått

Jag har, som synes, inte uppdaterat min blogg senaste veckan. Detta beror på att skolan har börjat igen och jag inte har någon tid över längre. Det som har hänt i korthet är i alla fall att jag har fått jackan och tröjan jag beställde och båda är över förväntan! Snygga och sitter bra. Skolan mjukstartade i ett tempo som är ungefär fyra gånger så högt som det var förra året. Vi skall projektera ett radhus med allt vad det innebär (planritningar, detaljritningar, fasadritningar, sektioner, översiktsplaner, modell, energiberäkningar osv.) på en och en halv vecka. Förut har vi haft mindre att göra på en och en halv månad. Detta kommer bli ett stressigt år, men det skall bli kul!
Det bästa jag gjort den här veckan var i alla fall att jag fick äta god mat och somna hos L.
Imorgon är det jobb och påbörja ritningsarbetet. Men det är ju 288 timmar kvar innan arbetet skall in så jag har ju rätt gott om tid...

RSS 2.0