Sommarlov!

Nu är skolan (nästan) slut för i år!
Åtminstone har jag inga normala lektioner kvar och alla kurser, utom Berlinresekursen, är avslutade :)
Nu inleder jag därför mina veckor av fest! Ikväll skall jag och Axel ut, kanske till Sticky (det är ju ändå topfloor ikväll...)
Imorgon skall jag på grillfest med min älskade hemma hos Helena, på lördag skall jag jobba och på kvällen är det en annan grillfest med gamla barndomskompisar. Söndag är det kaninparty, första för mig i år, sen skall jag ta igen mig och vila upp mig inför Berlin på måndag och tisdag och på onsdag morgon åker jag. Bussen går 06.30. Det är mitt i natten!
Sen är det party i Berlin varje kväll, utgår jag ifrån :)
Så nu sitter jag och tar mig en drink med Axel om en liten stund och sen är det ut i Gbg's nattliv.

Värmer upp med den här låten ikväll



L, I love you!

Tonight, tonight!

Ikväll ska jag äntligen få krama om min kära L.
Först skall jag bara avverka 6 timmar föreläsningar.
Nu skall jag längta med den här låten



En klassiker, i dubbel bemärkelse :)

Well...

Dagen gick kanske inte så bra som jag hade hoppats. Men jag har fått lära mina gruppkompisar (som jag för övrigt fortfarande har extremt svårt att samarbeta med) att det är en väldigt stor skillnad på att bli underkänd och på att inte bli godkänd. Vi blev med andra ord inte godkända på det arbete vi hade gjort till idag utan blir tvungna att komplettera det.
Fine by me, tänkte jag. Mina gruppkompisar höll på att bryta ihop.
"Men det här är sjukt!!! Jag har aldrig blivit underkänd i hela mitt liv!!!!"
Det kanske var dags nu då? Nederlag förstärker dig! Usch... Jag blir så trött på dem ibland. För det mesta.

Jag fick precis ett sms från L.
Du får mig att le fånigt och bli lycklig, med ett sms. Därför älskar jag dig.

I wanna burn in hell with you!

Ska snart till skolan och ha genomgång på den lärobok i konstruktion som jag skrev igår.
Den har varit en pain in the ass i två månader nu. Dessutom ösregnar det ute.
Hoppas att det här blir en bra dag ändå.



those little things in life...

Det finns en sak, eller kanske skall man snarare kalla det företeelse (även om det låter sanslöst drygt, så jag stannar vid sak), som jag älskar mer än alla andra saker/företeelser i mitt liv.
Det är att vakna mitt i natten, sträcka ut armen och känna varm hud mot mina fingrar. Varm hud som tillhör den person jag älskar mer än allt annat. Att sen krypa närmre henne, lägga armen om henne och känna hennes underbara doft när jag borrar ner näsan i hennes hår... Det är det bästa jag vet.
Det är i klass med att vakna till av att det är hon som har vaknat, krupit närmre och lagt sin arm om mig. Att försiktigt kyssa hennes hand och sedan somna om, tätt intill denna underbara person och känna hennes varma kropp mot min...
Det är obeskrivbart.

Sorry, I let you down...

Idag var det tänkt att jag skulle gå på operan med min mamma och storebror. När vi kom fram till operan var det ingen föreställning idag. Den är imorgon. Imorgon var det tänkt att jag skulle träffa min älskade och vi skulle gå på bio och ha en mysig kväll. Det blir inget av det nu. Mamma och bror var mycket nöjda eftersom ingen av dem var speciellt taggade att gå på opera idag. Jag är ytterst missnöjd. Jag saknar dig min kära, det hoppas jag att du vet. Hoppas även att du har tid att se mig snart. Jag kan när du kan!

 

O, soave fanciulla!

It would be so easy...

Den här låten säger allt.
Har inte hört den på några år, men kom att tänka på den idag och den säger verkligen allt.
Det bästa är att den får mig att tänka på Linda, med en sån där varm känsla som liksom sprider sig ut i hela kroppen från någonstans mitt i.
En underbar känsla och en verkligt underbar flicka.



Jag älskar dig

Lördag

Vad har hänt sen sist?
Jag åkte till Köpenhamn, bussens motor började brinna och vi stod på motorvägen i en o en halv timme i väntan på en ny buss, såg en massa häftiga hus, träffade brorsan och använde hans nya espressomaskin. Jag är avundsjuk.
Åkte hem igen från Köpenhamn och det var roligt, men jag var väldigt trött efter att bara ha sovit fem timmar p.g.a. öldrickande på en mysig pub vid vattnet till 2 på morgonen.
Sen shoppade jag loss med Frida hemma i Göteborg och firade ett otroligt mysigt valborg tillsammans med Linda och Helena. Vi insåg att det var ungefär ett år sen vi sprang på varandra och det där vinindränkta sms:et (f.ö. kl 03.39 på morgonen 1 maj, jag hade kvar det och hittade det otroligt nog) som väl var den stora icebrakern och det som fick oss att höra av varandra mer än innan. Tack för det, älskade.
Därefter jobbade jag på Liseberg igår och idag har jag grattat min mamma på födelsedagen och gjort en stenläggning i trädgården. Det blev riktigt bra!
Nu skall jag förbereda kritiken på de ateljéer jag skall kritisera samt förbereda min egen presentation.




Remind me...

RSS 2.0