Life goes on

Just nu spenderar jag mina dagar så som jag föredrar dem, med ett projekt som upptar varje ledig sekund av mitt liv och jag njuter av det! Detta är det bästa jag kan göra, åtminstone om jag inte kan vara med Linda, vilket ju skulle göra allt perfekt!
Men med fullständig vår, ett projekt som jag älskar, en flicka som jag älskar ännu mer och till detta ett alldeles strålande soundtrack som förgyller min vardag till det yttersta kan jag inte vara annat än otroligt lycklig!
Det enda som hade kunnat vara bättre är om Linda inte hade haft ont i axeln så att vi kunde ses just nu!

Här är i alla fall den låt som fått mig sprudlande glad hela dagen! 

 

Yes life goes on, pretty damn well!

Kleerup

Sweets, jag såg Kleerup idag!



Och tack för  helgen :)

Vår, på riktigt!

Idag vaknade jag bredvid världens bästa.
Jag kan nog inte komma på något som gör mig gladare än det! Finns absolut inget bättre.
Det som gjort dagen till vår å andra sidan, var för det första att jag vaknade 6.50 av att solen lyste in genom fönstret.
Vidare intogs lunchen, beståendes av sushi, utomhus i strålande solsken och på väg hem efter skoldagen såg jag en koltrast.
Det är något som känns extremt "vårigt" med dem...



Ungefär så vårigt

Miljonstad?

Hur kan man kalla Kairo för "miljonstad"?
Jag skulle gå med på att kalla Stockholm för en miljonstad, men Kairo med sina 17 miljoner invånare känns lite mer skeptiskt.
Dom gjorde det på TV precis. Märkligt, men ok...

Hur som helst har dagen varit otroligt skön!
Strålande solsken gör mig till något som kan liknas vid solsken!

Nu skall jag rita ett falafelstånd...
Wish me luck!

Monday, why?

Idag har det varit grått...
Detta till trots har dagen inte varit så seg som man kan vänta sig en sån här gudsförgäten, dimmig dag.
Omplanering av Kapellplatsen och Landala torg samt en halvtimmes besök på desamma vilket resulterade i en extremt kylslagen Jonathan; med andra ord inget man vill ha under täcket eftersom jag kände mig som en frysklamp.
Nu skall jag snart sätta mig och plugga, architect-style, vilket innebär att rita.
Jag tror att jag tycker mer och mer om min utbildning.
Något annat som jag också tycker mer och mer om har idag spelat in film. Hoppas att det gick bra!

Snart är det lördag, då skall vi åka till Köpenhamn och träffa familjen, släkten och ett flertal andra som jag inte känner till och se Figaros Bröllop.
Hoppas att det blir bra!




..


Det kommer bli en fars i världsklass!

Good day sunshine!

I dubbel bemärkelse för min del idag!
Vaknade upp bredvid min allra finaste och solen strålade utanför fönstret!
Andra gången den här veckan, med enda skillnaden att det inte började snöa idag... Och idag kunde vi dra ut lite mer på uppstigandet. Det  var mysigt!
Sen gick jag och tog en espresso på Bar Centro med Maria och tittade på lite kläder. Nu skall jag tagga till mig inför veckan och skissa ner lite idéer på hur man kan göra Landala Torg vackrare. Jag gör det med den här låten, såklart:




Avslutningsvis; Good Day Sunshine, you are the Sunshine of my life

Miljö och svensk mentalitet

Idag sa dom på teven att man skall minska de svenska utsläppen genom att höja skatten för olika fossila bränslen.
Visserligen ett väldigt bra sätt, men vad hände med de "miljövänliga" bränslena? Något väldigt intressant är att E85 har blivit dyrare också. Smart...
Vet inte riktigt hur jag skall koppla ihop det här med det som kommer, men av någon anledning var detta vad jag kom att tänka på när jag hörde om det.
Vid en diskussion om det svenska samhället och den svenska mentaliteten sa Bobbie att "Sverige är ett roligt land eftersom vi är så rädda för att folk skall ha det olika bra. Man har sett att några i samhället har det väldigt gott ställt och några väldigt dåligt. För att komma till rätta med det här sätter vi en standard som alla måste hålla sig till, oavsett var man låg innan. Det intressanta med Sverige är att man inte sätter nivån högt utan lågt. Kontentan blir att istället för att låta alla ha det lika bra får alla det lika dåligt."

Intressant att tänka på kan jag tycka.

Lördag och...

...nu ska jag iväg och träffa Linda! Jag har längtat...

XOXO

Friday

Idag kommer Björn och Maria till stan och tillsammans med Wille skall vi ut och dansa oss genom natten har vi tänkt oss.
Med tanke på hur dåligt den här dagen började (Jag i zombiestadie som knappt kom ihåg att ta på mig kläderna innan jag gick hemifrån) kan det bara bli bättre!
Dessutom skall jag hem till Linda imorgon så den här helgen kan inte bli annat än perfekt!
I miss you like crazy sweets!
Ikväll hoppas jag hur som helst få höra den här sången ute



Life Sucks

Idag när jag gick hem i regnet som som vanligt kom från alla håll utom uppifrån, såg jag vid Korsvägen ett prov på äkta street art. På marken var det med stora, orange bokstäver sprayade orden "Life Sucks" och för en hundradels sekund var jag mer än villig att hålla med den person som hade berikat min omgivning.
Men då, plötsligt, kom jag på att jag imorgon skall träffa Linda och då dök istället Lily Allens låt "Everything's just wonderful" upp i huvudet på mig.
Så istället för att ha med en bild på mästerverket på gatan infogar jag här en länk till låten så att ni kan få njuta av henne!




Oh, yeah, so fine. Everything's just wonderful, I'm having the time of my life!

RSS 2.0