En fin helg!

Det är precis vad det har varit! Började i fredags med att jag och L skulle ut och äta middag. När vi möttes kom syndafloden. Hade vi inte räddat oss in i Massimo Duttis port hade vi nog sköljts med.
God mat fick vi, hur som helst, till slut, på Hello Monkey. Vi möttes med värme tills vi inte ville ha någon sprit. Därefter var bemötandet något avskalat. Men vad gör det när man har världens bästa matsällskap?
Igår skulle vi vara kulturella. Vi skulle se Chanel på Röhsska, men Vuokko var betydligt mer intressant!
Sen fikade vi och jag gick till jobbet. Väldigt lite att göra, men dom som jobbade var rätt kul!
Idag har jag då ägnat mig åt garderobsrensning och det har gått riktigt bra! En hög skall till Ragtime, en skall till Stadsmissionen och lite grejer ska jag sälja på blocket. Nån som är intresserad av en antracitgrå Hugo Boss kostym i strl 52? Inköpspris; 5000:- för kavajen, 1400:- för byxorna. Säljes för minst 2000:- som par.
Imorgon skall jag tillbaka till skolan. Skall bli kul efter tre månaders sommarlov! Jag skall även gå till skräddaren imorgon och se vad hon kan göra åt min linnekavaj.
Nej nu är det godnatt världen!

Dagens uppdrag:

-rensa garderoberna
-check!

Signed, sealed...

... yet to be delivered and then they're mine!

To buy, or not to buy...

I det här hade jag tänkt klä mig i höst. Bara jag lyckas få tummen ur och beställde nån gång.


Känns som att det blir en välklädd höst/vinter i alla fall!


long, long time

Dagen idag har varit lång. Närmast evighetslång. Men den började underbart! Jag vaknade bredvid L vid 6, fick dessutom äta frukost med henne och sen åka spårvagn genom ett grått Göteborg. Kan man ha det bättre? Var hemma vid halv åtta och gick sen och tränade vid nio.
Åt lunch på Sushibaren, tog en espresso på Bar Centro och fick en update på vad min kockvän haft för sig under sommaren. Sen köpte jag en bok (Funkis i Skår) och gav mig av hemåt för att hjälpa mamma med hennes nya dator.
Åt middag och sen har jag sett på tv. En kort kvällspromenad vid 22-snåret och därefter kvällsfika.
Nu har jag i alla fall gått och lagt mig och misstänker att jag kommer somna som en stock så fort jag tillåter mig det.
Imorgon väntar ett garderobbyggande i källaren.
Jag har dessvärre blivit hastigt förälskad i Gabriel Arlanchs första klocka no.1 som, förutom att den är sjukt snygg dessutom är ekologisk!
Ingen som råkar ha 6450:- till övers?

Nu skall jag lyssna på ytterligare en av höstens favoritlåtar innan jag sover.
Miike Snow - Animal


Empire of the Sun - We Are The People

Det här är en av mina favoritlåtar just nu.
Första gången jag hörde den (en tidig sommarmorgon på väg hem från L, längs Danska vägen med en latte i handen och solen som värmde trots att klockan bara var kring 7) var jag övertygad om att det var MGMT.
Idag hörde jag den för andra gången. Jag trodde fortfarande att det var MGMT.
Bra är den hur som helst och den får mig att tänka på L. Det gör mig glad!


pass

Idag orkar jag inte skriva så mycket så jag skall uppdatera med bilder istället.
Jag önskar min kära L lycka till på första dagen i hennes nya liv på landet

För egen del skall jag träna och hoppas att jag inte ser ut såhär när jag går därifrån


Ikväll skall jag se den här mannen i den här rollen




I'm tired. So tired.

Idag skall jag äntligen ta det lugnt och sova ut. Alla morgnar den här veckan har jag väckts av väckarklockor för att jag lovat folk att möta dem allt för tidigt. Nu ligger jag fortfarande kvar i sängen och det enda som hade gjort morgonen bättre hade varit om jag vaknat i den där breda, molnmjuka sängen bredvid den där oerhört vackra flickan.
Men nu har jag mina sysslor att ta hand om. Katten har ju hårat ner hela huset, som vanligt, så det blir dammsugning. Dessutom har någon smutsat ner mina kläder och lagt dem i källaren. De rena kläderna har densamma lagt, ostrukna, på vinden. Så jag har att göra. Dessutom tänkte jag försöka träna. Men man ska ju inte ta sig vatten över huvudet.
Peppar gör jag hur som helst med The Vanjas. Coolaste sångerskan ever!


A few hours of my life

Igår hade jag den bästa tänkbara kvällen. Eller till och med dagen! Faktiskt idag också. Men ok, jag skall ta det från början. Först åt jag frukost med en kompis på EspressoHouse, därefter åkte jag till havet. Trots kraftig vind (jag var osäker på om jag skulle stanna kvar på marken) var det en underbar dag! Mycket sol och dessutom bad i ett svalkande hav. Underbart! Därefter snabbt hem och sen ner på stan igen där jag träffade L och hon var lika sugen på pizza som jag var. Pizza, Slottskogen och många motionärer blev det den kvällen! I morse var det visserligen väckning tidigt, men det var ändå mysigt att se L stöka runt :) Hon är så söt på morgonen! 
Efter detta åt jag frukost på Egg&Milk med ytterligare en ny kompis och det var trevligt att catcha upp lite. Vandrade hem i regnet och hade några softa timmar hemma innan jag gick och tränade. Efter gymet sprang jag på Björn som precis hade kommit till stan efter två-tre veckor i frankrike så det blev en kaffe i hans kök med David och Wille.
När Björn sedan cyklade till jobbet gick jag och hämtade ut en måttsydd skjorta jag beställt och efter det gick jag ner på stan och träffade pappa. Han hade bjudit med mig på konferensmiddag på Börsen. Den inleddes med champagne, därefter var det förrätt. Den bestod av hummersoppa med kronärtskockscreme och pilgrimsmusslor. Huvudrätten var dill- och Wästerbottensostgratinerad hälleflundra med en champagnesås och en potatisbakelse smaksatt med spenat.
Till efterrätt bjöds det på chokladtryffelterrine på vit-, mjölk-, samt mörk valrhonachoklad med vaniljmarinerade björnbär.
Behöver jag säga att jag njöt? Nu skall jag försöka sova och imorgon skall jag jobba. 13-23.30. Usch.
Hade mycket hellre spenderat helgen med L. Saknar henne redan :)
Imorgon skall jag peppa med den här låten!


Sundays...

Igår var en bra och lång dag. Det bästa på hela dagen var morgonen.
Trots att jag sov alldeles för lite och hade druckit öl i lördags så gick jag upp tidigt och fick äta frukost med världens finaste L på Fröken Olsson's. Efter det var det dags att slänga i sig lunch och kaffe innan jobbet. Jobbet var långtråkigt, eftersom det inte hände nånting och jag var både trött och hungrig.
Kvällen bjöd på fest på Viktoria och därefter Trädgår'n. Visst, det var trevligt, men jag känner att jag inte riktigt är en del av det där längre. Det roligaste på hela kvällen var att prata med Petra.
Anyways så kom jag hem kring 3, diskade för att bli trött och somnade runt kvart i fyra. 9 i morse ringde mamma som precis kommit på att sotaren skulle komma "mellan 9 och 12". Jag reser mig ur sängen och då ringer det på dörren.
Sen har jag inte kunnat somna om. Önskar att det hade varit söndagmorgon idag igen och att jag hade vaknat upp bredvid de vackraste ögonen i världen.


Trots att jag inte är bakis känns det här som en passande låt, dagen till ära! Imorgon hoppas jag att jag skall få sova ut.

Stay, just a little bit more

Idag har min älskade L klippt av sig håret. Hon är knäckt och jag får tydligen inte träffa henne innan det har växt ut igen. Då blir jag knäckt! Enligt mig finns det inget som är så snyggt som en tjej som har kort hår och fortfarande är snygg. Se på Carina Berg och Gry Forsell. Båda har haft kort hår men var snygga ändå. Med tanke på att L är snyggare än dem båda lär det inte vara någon panik! I övrigt har Way Out West gjort mig till gräsänkling i helgen. Jag hoppas att L vågar sig ut trots frisyren och att hon njuter fullt ut av alla grymma artister! Jag är avundsjuk på att hon ska se Antony och Basement och Lily. Jag får trösta mig med den här låten istället 

20080810 22.33.44

Imorgon fyller jag år och jag kommer att få den bästa födelsedagspresenten ever!
För imorgon kommer L tillbaka till Göteborg! Jag saknar henne enormt mycket och imorgon skall hon komma hit och äta middag.
Jag längtar!

last night

I natt kunde jag inte somna.
När jag släckte ljuset vid ett blev jag plötsligt klarvaken och kunde inte få en blund i ögonen förrens halv fyra.
Jag låg där och tänkte på L. På att sova bredvid henne. Kom att tänka på hur underbart det är när hon ligger där i mina armar och håller på att somna. Man känner hur hon ligger och rycker försiktigt allt eftersom sömnen kryper närmre. Slutligen vaknar hon till, kysser mig och säger 'godnatt älskling' och efter det somnar jag alltid som ett litet barn.
Jag sover aldrig så gott som efter ett sådant godnatt.

Idag skulle jag gå till frisören och till gymmet och så skulle jag tvätta.
Idag har jag legat på stranden. Mamma sa att solen inte tar såhär års. Att man inte blir brun.
Förklara det för min kropp, isåfall! Jag är brun och ytterst nöjd nu.



Dagens låt: Ingenting - Punkdrömmar

Veckan som gått, i korthet.

Den korta versionen är att jag har jobbat.
Den långa versionen är att det har varit sjukt mycket att göra på jobbet och att jag i söndags var på bio med L och igår var hos min bror.
Vi såg Brüno på bio och den var väl ungefär så bra som man hade kunnat tänka sig. Hos min bror såg vi Angels and Demons och den var sämre än boken. Också precis vad man hade kunnat tänka sig.
Däremot så var både biobesöket och att vara hos min bror extremt trevligt!
Nu är jag i alla fall ledig i två dagar och ikväll skall jag kanske på födelsedagsfest hos en kompis.
L har sina syskon på besök den här veckan, så det är allt för trångt hemma hos henne för att jag skulle få plats.
Men snart skall vi ses!

RSS 2.0